0

Spred godt humør med hyggelige køkkenplakater

Annonce

Der er ingen tvivl om, hvilken type plakater der skummer over af popularitet i kategorien med skønne ting til din køkkenvæg. Vi snakker selvfølgelig om vægdekorationer med vores allesammens wake-up-juice, nemlig kaffen. Danmark er et af de lande i verden, hvis indbyggere drikker allermest kaffe. Derfor er det ikke så underligt, at kaffeplakater finder vej hjem til mange af os, og får en plads ved siden af den mere eller mindre avancerede mokkamaskine.

 

Kaffetemaet er hyggeligt i sig selv, og bønner, lærredssække, kaffekværne og unikakopper pynter altid. Men vidste du, at de her skønne plakater også har en praktisk dimension? Mange af dem har nemlig opskrifter knyttet til de mange tegninger, så du inspirationen til din næste kop tæt ved. Lav en lækker mocha, cappuccino eller latte dine gæster, eller prøv noget nyt og spændende som en romano, carajillo eller måske en caffe miel. Ja, en plakat med kaffe kan også åbne din øjne for nye og spændende smagsoplevelser.

 

Ikke så vild med kaffe? Ikke noget problem, for der findes mange andre typer plakater til køkken. Som alternativ til kaffen, kan du jo vælge en fin teplakat med dejlige tegninger og information om de forskellige typer te.

 

Hvis du er foretrækker at mixe procenter frem for at skumme mælk, kan det anbefales at forsyne din væg med en pragtfuld plakat med drinksopskrifter. De fås med masser af forskellige cocktails, og din yndlings er helt sikkert også at finde et sted imellem de mange farverige glas med isterninger, limeskiver og sugerør. Prøv også en plakat med gin eller øl. Til vinelskeren findes også en lang række vinplakater. Der er de lunefulde og humoristiske, de elegante og smukke, og så er der de informative, der gør dig til en sand connaisseur inden for rødvinsdruer.

 

Madplakater er også et godt bud på din næste køkkenplakat. De fås i et utal af designs og stilarter. Hvad med masser af lækker frugt og grønt, der inspirerer til lækker og sund madlavning? Eller måske et hav af mums smoothieopskrifter med alt fra superfoods til søde klassikere? De praktiske og informative køkkenplakater er fulde af smukke farver og illustrationer, der giver godt humør og lyst til at skabe flere madoplevelser fra bunden til dig selv og din familie. Til dig, der foretrækker det ultraenkle, fås også tekstplakater med madtema. På den måde kan du dekorere med plakater i husets mest velduftende rum uden at føle, at det roder på væggene.

Læs flere indlæg